Vin

Vores vinafdeling indeholder et stort sortiment. Ud over SuperBrugsens faste normale sortiment, tilbyder vi et bredt udvalg af vine fra hele verden, som vi selv køber ind.

Skulle en særlig vin ønskes, kontakt da vores vin sælgere.

Asnæs Vinen & Co. 

Vi har åbnet en særskilt vinbutik i Asnæs Centret – Asnæs Vinen & Co.
Vinbutikken åbnede i november 2020, hvorefter den gode modtagelse hurtigt satte gang i etableringen af en tilhørende webshop.
Webshoppen Vinen & Co åbnede i juni 2021 og skal sikre en lettere adgang til informationer og reservation af varer hjemmefra, samt give mulighed for køb af vores udvalg af vin og spiritus i hele landet.

Vi fører et eksklusivt udvalg af kvalitetsvin fra vinproducenter fra hele verden. Vi håndplukker vinpartier fra vores netværk, så vi sikrer et af de bedste udvalg i Danmark.

Vores store vinsortiment følger årstiderne, så vores butik bugner af aktuel inspiration.

Vi forhandler næsten alt – lige fra traditionel god rødvin og hvidvin, portvin, mousserende dessertvine, spiritus, øl og specialiteter fra specialbryggere.

Odsherred er hjemsted for vindyrkning i særklasse og der findes samtidig også en lang række producenter af lokale øl og specialiteter. Vi kan med stolthed sige, at vi er showroom for øl og vinproducenter fra hele Odsherred, Holbæk og omegn, hvor vi har samlet de bedste på et sted.
De mange lokale producenter af vin og øl er ægte ildsjæle med den form for innovation og glæde for deres produkter og livsværk, med til at styrke vores lokalområde – og det vil vi gerne være med til at understøtte og løfte.
Her kan bl.a. nævnes Raw cider, Højsgaard Mikrovineri, Ørnberg Vin, Dyrehøj Vingaard, Rørmosegaard Vin, TO ØL, Holbæk Bryghus, Rørvig bryghus, Odden bryg, Herslev Bryg etc.

Se hele vores udvalg på webshoppen Asnæs Vinen & Co.