Slagteren i SuperBrugsen Asnæs

Vi tilbyder et meget bredt sortiment, og stor faglighed og har bl.a. vores egen pølsemager som producerer div. former for pølser, røgvarer og sæson specialiteter. Vores slagterdisk er alle dage betjent, og vi skærer gerne direkte til jer efter ønske.

Til hverdag, til frokost, til fredag, to go…

I SuperBrugsen Asnæs vil vi gerne slå et slag for større madoplevelser, kvalitet og godt håndværk. Derfor vil din lokale slagtermester, med sin faglige kompetence og stolthed, stå klar til at hjælpe dig, så du kan få inspiration og den bedste madoplevelse.

Vi producerer og sammensætter mad ud af huset. Se bl.a. vores fredagsmenu – en fantastisk 2- eller 3 retters menu med de bedste råvarer fra vores egen delikatesse-, slagter- og konditorafdeling.

Kvalitetskød

Vi er stolte af vores håndværk i slagteren, for vi opskærer alt vores kød efter gamle traditioner og moderne tendenser. Den ekstra forkælelse til en god bøf, finder du i vores betjente vindue. Der er forskellige slags oksekød, samt flere slags nem tilbehør til at fuldende måltidet. 

Vores krogmodnede kød kommer fra Finland under navnet Sashi, det har vundet World steak challenge, i 2018, 2019 og 2021. En super mør og smagfuld oplevelse, da det krogmodnede kød fordamper vandet i kødet under modningen, så man får en kraftig smag af oksekød.  

Premium oksekød er COOP´s kvalitetskød fra Australien. Det er primært racerne Hereford, Angus og Shorthorn og kødet kommer kun fra stude (hanner). Kødet bliver skåret op og langsomt modnet på en særlig skånsom måde ved lav temperatur i 40 dage, hvor traditionelt oksekød kun hænger ca. 16 dage. Denne lange modningsproces gør kødet særlig lækkert og sikrer unik mørhed og smag.  

Vi har også Canadisk oksekød af racen Angus, der kommer fra Spring Creek. Lavet på 100 % hormonfrit kød og er håndplukket ved udvalgte producenter. Kvæget har levet livet på naturligt græs med supplering af en velafbalanceret, vegetarisk kost af naturligt foder og korn. Fedtmarmoreringen, smagen, saftigheden og mørheden er helt unik!
Det er en smagsoplevelse, man ikke må lade sig gå forbi. 

Pølsemageri

Vi er stolte af håndværket i vores pølsemageri – for vi laver ALT vores pølsemageri efter gamle traditioner og moderne tendenser. 

Vores store sortiment afspejler målet om at være Odsherreds foretrukne pølsemageri. Vi laver milde og klassiske grillpølser samt kogepølser til hele familien. Derudover har vi krydrede og spicy sommervarianter som giver et ekstra twist, og passer perfekt til de lune sommeraftener. Fælles for dem alle er, at smagen og kvaliteten er i højsædet. 

Vores hjemmelavede grillpølser sælges altid fra april til september og fås i 9 varianter: Frankfurter, hvidløg, ramsløg, bacon/okse, lam, chorizo, chili/ost, mexico/ost og neutrale ostepølser.

Vi producerer vores håndlavede pølser efter stolte håndværksmæssige traditioner med gode råvarer bestående af en høj kødprocent og dansk kød. Sådan har vi gjort siden år 2000, da vi startede med at producere pølser og spegepølser, hvor vores pølsemager Leif hurtigt fandt ud af, hvordan han skulle tilfredsstille vores pølseelskende kunder, med kogepølser, spegepølser og selvfølgelig grillpølser.

Kig også forbi slagteriet for at byde velkommen til Andreas, vores pølsemagerlærling, som skal gå i Leif’s fodspor. 

Husk at vi også altid har lækkert og nemt tilbehør både i slagterdisken og i delikatessen. Prøv bl.a. delikatessens hjemmelavede kartoffelsalater & friske salater.

Slagterens åbningstider
Mandag-fredag:  8 – 20
Lørdag-søndag:  8 – 18

Ring til slagteren
Tlf. 42118304