ALTID KVALITETSKØD HOS VORES EGEN SLAGTER

Slagteren i SuperBrugsen Asnæs

Vi tilbyder et meget bredt sortiment, og stor faglighed og har bl.a. vores egen pølsemager som producerer div. former for pølser, røgvarer og sæson specialiteter. Vores slagterdisk er alle dage betjent, og vi skærer gerne direkte til jer efter ønske.

Vores slagter har sammen med delikatesseafdelingen og konditor lavet et stort udvalg af anretninger til ud af huset.

Nemme og lækre løsninger til både hverdag og fest.

Kvalitetskød

Vi producerer og sammensætter menu to go, til weekenden. Vi sammensætter gerne efter ønske.

Vi tilbyder velhængt og modnet oksekød, som vi har hængende i vores slagter afdeling, og som først sættes til salg når modningen er perfekt.

Du er altid velkommen hvis du har et ønske om en vare, eller har brug for et fagligt råd.

OKSEKØD: Til lighed har vi DANSK oksekød fra Kildegården som er på niveau med det Australske oksekød.

KALVEKØD: Vores lækre, møre og saftige kalvekød er fra Himmerland.

KYLLING: Vi har fået GRÅSTEN kylling ind i vores sortiment, Kyllingen er lækker saftig og er luftkølet i stedet for vandkølet efter slagtning, hvilket giver et lækkert sprødt skind og en unik smag efter tilberedning.

PØLSEMAGERIPRODUKTION: Vi har en stor pølsemageriproduktion og kan med faglig stolthed byde på en masse lækkert hjemmelavet pålæg. Spegepølse, pølser, div. røgvare og charcuterivare.

BORNHOLMERGRISEN: Bornholmergrisen fra Danish Crown er produceret af udvalgte grise fra Bornholm, som lever op til særlige krav om bedre spisekvalitet og bedre dyrevelfærd.

Naturprodukter fra RÆVHEDE: Rævhede Naturprodukter ligger på Sandmosen ved Aabybro på en ejendom med godt 30 hektarer jord og skov. Jorden drives miljøbetinget rigtig. På stedet er der Kronhjorte, Dådyr og Mufloner som går frit omkring på de store indhegnede arealer.

MONTRE: I vores betjente slagter montre har vi altid de bedste bøffer, stege og inspirerende færdigretter og tilbehørsretter.

FREDAGS MENU: Hver fredag har vi menu to go. En med svinekød og en med oksekød. Hent den på din vej hjem, så sikres en lækker nem aftensmad, efter en travl uge.

Aktuelle åbningstider :
Mandag – Fredag 08.00 – 20.00
Lørdag – Søndag 08.00 – 18.00

Kontakt slagteren : 
Tlf: 5965 0002