Grønthandleren gør det sjovere at spise grønt

Din Grønthandler Anders har alt fra smagfulde sæsonvarer til lokale, økologiske råvarer. Og vi har særligt strenge procedurer for kvalitetssikring fra producent til butik. Så du både kan se, smage og mærke forskel på frisk frugt og grønt fra din Grønthandler.

SuperBrugsens Grønthandler er én, der er uddannet til at give gode råd, til at inspirere dig og til at gøre det nemmere og sjovere at spise frugt og grønt. Så spørg endelig.

Lokalt grønt fra Lammefjorden

Vores grønt afdeling tilbyder stort set alt tænkeligt inden for branchen, dog forsøger vi hele tiden på at finde nyheder og specialiteter. Især vores økologiske sortiment er i rivende udvikling. Vi køber rigtig mange af vores varer her oppe på Lammefjorden direkte af frugt og grøntproducenterne heroppe.

Der skal mere grønt på tallerkenen.

Det er ingen nyhed, at grønt på tallerkenen er godt. Grøntsager er en vigtig del af en god livsstil, og derfor er frugt- og grøntafdelingen en af de ting, vi prioriterer absolut højest, når vi indretter vores butikker.

Når vi siger mere grønt på tallerkenen, er det dog ikke kun, fordi det er godt for den enkelte. Det er også, fordi det at spise mindre kød er en helt naturlig udvikling for vores kunder i kampen mod klimaforandringerne. Det er vi helt med på, og derfor er det vores ansvar at gøre det nemt og inspirerende for vores kunder at lave måltider uden kød med masser af frisk frugt og grønt og nemt tilgængelige alternativer til kød. Både når der er tid og overskud, men også når det skal være lige nu og her og være lige til at spise.